Oldal töltődik
X-FAKTOROS SZTÁRPARÁDÉ A VALÓVILÁG FINÁLÉJÁBAN

X-FAKTOROS SZTÁRPARÁDÉ A VALÓVILÁG FINÁLÉJÁBAN

RTLKlub.hu | 2012. február 25., szombat | Cikkek (vv5)

Az X-Faktor sztárjai Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Muri Enikő, valamint a Csillag Születikben megismert Szabó Ádám szórakoztatja majd a Finálé nézőit.


Az első magyar X-Faktor győztesének sikerei megkérdőjelezhetetlenek. Az idősebb Vastag testvér többek között elnyerte 2011-ben az év férfi előadója címet egy ifjúsági magazin rangos díjátadóján, de nem sokkal később egy női magazin megválasztotta az ország álompasijának is. Csabi valószínűleg az utóbbira is nagyon büszke, mégis inkább az éneklésre koncentrál, amit már több kiváló, saját dallal is bizonyított az elmúlt évben. Legújabb száma először a ValóVilág fináléjában csendül majd fel, így a rajongók az RTL Klub élő adásában hallhatják először a Szerelem vándora című dalt.

Nemcsak Vastag Csaba, hanem a 2011-es X-Faktor sztárjai is büszkélkedhetnek már saját dallal. Még alig telt el két hónap a műsor befejezése óta, több énekesnek már megszülettek első dalaik, sőt Gyurcsík Tibor saját számával az Eurovíziós dalverseny magyar fordulójában bejutott a legjobb nyolc énekes közé. Muri Enikő és Kocsi Tibor rajongóinak sem kell már sokáig várni ugyanis, a VV5 fináléjában a 2011-es X-Faktor győztese és legjobb női énekese bemutatja első saját dalát. Muri Enikő Késő már, Kocsis Tibor pedig Lásd a csodát című dalával debütál tehát a ValóVilág nézői előtt.

Az RTL Klub másik nagysikerű tehetségkutatójában a Csillag születikben is évadról évadra mutatkoznak be új tehetségek. Az énekes versenyzők mellett az előző széria egyik legemlékezetesebb felfedezettje egy harmonikás fiú volt. Szabó Ádám azóta bizonyította már, hogy énekhangja sem utolsó, most mégis csak hangszerével próbálja majd újra elbűvölni a nézőket. A harmonikavirtuóz fiú az Amelie csodálatos életének főcímzenéjével készül a vasárnapi fináléra.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet

hirdetés
FRISS VIDEÓK

Elkezdődött a VV7 válogatása

A ValóVilág hetedik szériájának válogatására is egy nagyon színes társaság gyűlt össze, akik az életüket szeretnék megváltoztatni azzal,...